Tarkkasilmäiset fanit ruotivat Kylie Jennerin kuvaa – onko Timothée Chalamet taustalla?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti Kylie Jenner ja näyttelijä Timothée Chalamet alkoivat tapailemaan toisiaan vuoden 2023 huhtikuussa. Suhde syveni kesän aikana ja viime syksynä he alkoivat myös näyttäytymään yhdessä julkisesti.

Suhteen tultua julkisuuteen pariskunta nähtiin jatkuvasti yhdessä. He tukivat toisiaan toistensa työtilaisuuksissa ja osallistuivat yhdessä erilaisiin juhliin, urheilutapahtumiin ja gaaloihin. Tänä vuonna fanit alkoivat epäilemään pariskunnan eronneen, koska heitä ei enää yllättäen nähtykään yhdessä.

Heinäkuussa fanit olivat innoissaan siitä, että Kylie Jenner ja Timothée Chalamet bongattiin jälleen yhdessä. Kylie Jenner juhli juuri 27-vuotissyntymäpäiviään ja nyt fanit uskovat myös Chalametin olleen mukana juhlimassa vaikka häntä ei nähtykään tähden kuvissa.

Kylie Jenner julkaisi itsestään Instagramissa kuvan, jossa hänen hiuksiaan kiharretaan. Tarkkasilmäiset fanit ovat huomanneet peilin kautta taustalla seisovan lippalakkipäisen hahmon, jolla näyttää olevan kiharat hiukset. Moni uskoo henkilön olevan Timothée Chalamet.

https://www.instagram.com/p/C-k95xoPFeZ/