Kalajoen Venetsialaiskarnevaalit elokuun lopussa – lavalla kotimaisia tähtiesiintyjiä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Elokuun viimeisenä viikonloppuna vietetään perinteisesti Huvilakauden päättäjäisiä, joille keksittiin aikoinaan myös kaupallinen nimitys Venetsialaiset. Kalajoen Hiekkasärkillä huvipuisto JukuParkissa järjestetään lauantaina 31. elokuuta Venetsialaiskarnevaalit.

Tapahtuman järjestäjänä toimii neljä nuorta naista, Tiia Priuska, Anna Tuominen, Maiju Niemi ja Katariina Penttilä. He ovat yhdistäneet voimansa ja tuomassa huvipuistoon tähtiesiintyjien ja oheisohjelman lisäksi Flowers of Lifen valotaidetta. Sen tarkoitus on luoda kävijöilleen kokonaisvaltainen elämys huippuartisteja unohtamatta.

– Tehdään tätä neljän mimmin voimin täydellä sydämellä päivätöiden ohella kaiken vapaa-aikamme ilman takeita siitä, että tullaan saamaan tästä taloudellista korvausta. Raha ei toki ole koskaan ollut meille se motivaatio tähän, vaan haluamme luoda ihanan, yhteisöllisen ja elämyksellisen tapahtuman Kalajoen Hiekkasärkille, Anna Tuominen kertoo.

Venetsialaiskarnevaalien lasten osuudessa nähdään Duudsoneiden HP:n ja Jarpin Show, Jokeri Pokeri Box ja lasten disco, poniratsastusta ja sirkustaidetta. Illalla alue on varattu aikuisille, ja silloin esiintymislavalle nousevat Bess, Ege Zulu, Pete Parkkonen ja Ellinoora. Lisäksi ohjelmassa on Arctic Blaze -kollektiivin tulinäytös.