Kirjapaljastus: Näin kuningatar Elisabet kommentoi Donald Trumpin avioliittoa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Edesmenneestä kuningatar Elisabet II:sta kertovan elämäkerran mukaan entinen hallitsija kommentoi ystävilleen lounaalla Yhdysvaltojen entisen presidentin Donald Trumpin ja hänen vaimonsa Melanian avioliittoa.

Elisabet isännöi Yhdysvaltojen ykköspariskuntaa kahdesti Isossa-Britanniassa hänen hallituskautensa loppupuolella. Yhden Trumpin vierailun jälkeen edesmennyt kuningatar puhui hänestä lounaalla viikkoja myöhemmin. Kuningatar piti Trumpia töykeänä. Lisäksi hän uskoi, että avioliitto oli kulissia.

– Hänen majesteettinsa viihdytti hallituskautensa aikana monia kiistanalaisia ulkomaisia johtajia, mukaan lukien Bashar al-Assad, Robert Mugabe, Idi Amin, Donald Trump, keisari Hirohito ja Vladimir Putin. Hän ei ehkä pitänyt heidän vierailujaan miellyttävinä ja ssaattoi jopa ilmaista huomaamattomasti paheksuvan sanan, kerrotaan Craig Brownin uudessa teoksessa A Voyage Around The Queen.

– Hän uskoi myös, että presidentti Trumpilla täytyi olla jonkinlainen järjestely vaimonsa Melanian kanssa, tai miksi hän olisi pysynyt naimisissa hänen kanssaan.