Sisäpiiri: Ben Affleckin ja Jennifer Lopezin aviokriisi alkoi jo häämatkalla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Laulajanäyttelijä Jennifer Lopez haki avioeroa Ben Affleckista pariskunnan kaksivuotishääpäivänä. Pariskunnan rakkaustarinaa pidettiin aluksi kohtalona, sillä he erosivat taannoin mahtavasta julkkisstatuksesta ja unelmaparin maineesta huolimatta. Yhteenpaluu oli vastaus fanien rukouksiin.

Nyt kuitenkin on kerrottu, että korkean profiilin pariskunnan avioliitto oli kaikkea muuta kuin onnistunut. Ben Affleckin ja Jennifer Lopezin suhdeongelmat alkoivat heidän häämatkallaan Como-järvellä Italiassa. Pariskunnan häämatkalla ikuistettiin lukuisia valokuvia rakkaudentäyteisistä retkistä ja hetkistä. Tämä julkisuus alkoi ahdistaa Affleckia.

Affleck oli juuri keskellä parantumista alkoholistista absolutistiksi, kun salamarakastui uudestaan entiseen mielitiettyynsä, Lopeziin. Kun hänen raittiutensa alkoi asettua normaaliksi ja mies näki asiat uudesta näkökulmasta. Hän ei ollut innoissaan mediahuomiosta tai kaikkialle seuraavista paparazzeista. Affleck alkoi haluta enemmän yksityisyyttä, eikä hän sisäpiiriläisen mukaan voinut enää kestää Lopezin superjulkisuutta, Page Sixille kerrotaan.