Tässä syksyn kuumimmat trendit – runsautta, syviä värejä ja isolierisiä hattuja

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tämän syksyn pukeutumistrendit tuovat mukanaan rohkeutta, väriä ja leikittelyä eri tyylisuuntien välillä. YouTube-vaikuttaja Alexx Coll on nostanut esiin muutamia keskeisiä trendejä, jotka ovat vallanneet niin muotinäytökset kuin katujen tyylikkäimmät kulkijatkin.

Yksi syksyn hallitsevista väreistä on burgundy, syvän viininpunainen sävy, joka tuo asuihin eleganssia ja lämpöä. Toinen suosittu väri on vihreä, erityisesti metsänvihreä ja oliivinsävyt, jotka tuovat luonnon lähemmäksi kaupunkiympäristöä. Näitä värejä voi nähdä erityisesti paksuissa materiaaleissa, kuten villakangastakeissa ja neuleissa, jotka ovat sekä tyylikkäitä että käytännöllisiä kylmeneviin päiviin.

Muotojen ja leikkausten suhteen tämä syksy on saanut vaikutteita runsaudesta ja liioitelluista mittasuhteista. Paluun tekevät pitkähelmaiset hameet ja ylisuuret neuleet ja takit, joissa on reilu mitoitus. Cropatut takit ovat myös vahvasti esillä, tuoden kontrastia muuten tilaville asukokonaisuuksille.

Lisäksi lännen tyyli tekee paluuta erityisesti ruutukuosien ja isolieristen hattujen muodossa. Näihin yhdistyvät liioitellun korkeat kaulukset, jotka lisäävät asuihin ripauksen dramaattisuutta. Pukeutumisessa nähdään myös eläinkuoseja ja erityisesti leopardiprinttiä.

Hiustyylien osalta syksyn trendit suosivat huolettomia ja sotkuisia kampauksia. Sotkuiset nutturat ja rennot hiustyylit, jotka näyttävät siltä, että niihin ei ole käytetty liikaa aikaa, ovat täydellinen vastapaino muuten huolitelluille asukokonaisuuksille.