Jeff Goldblum hehkuttaa: ”Isyys on ihanaa seitsemänkymppisenä”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijä Jeff Goldblum sai esikoislapsensa vaimonsa Emilien kanssa ollessaan 62-vuotias. Nyt mies hehkuttaa, että isyys seitsemänkymppisenä on hänen mielestään mahtavaa. Hänellä on kaksi poikaa.

The Independent -lehden haastattelussa vanhemmuudestaan keskutellut Goldblum on 71-vuotias. Hänellä on yhdeksänvuotias Charlie ja seitsemänvuotia River. Emilie-vaimo on 41-vuotias.

– Se on hämmästyttävän upeaa. Jokainen tunne nousee esiin, ja sinun on pakko tutkia itseäsi, eli millaista esimerkkiä näytät ja missä voisit olla parempi. Se on hieno tehtävä ja mahdollisuus, Goldblum avasi ajatuksiaan.

Hänen kasvatusperiaatteenaan on, että lasten on tehtävä töitä ollakseen taloudellisesti riippumattomia kasvaessaan, vaikka hänellä onkin mittava omaisuus elokuvien rooleista. Jurassic Park -elokuvissakin näytelleen miehen omaisuus on noin 40 miljoonaa dollaria.

– Jokainen on oman onnensa seppä. Se on tärkeää opettaa myös lapsille. En aio tehdä asioita heidän puolestaan, eivätkä he loppujen lopuksi varmastikaan edes halua, että teen asiat heidän puolestaan. Heidän tulee löytää oma tarkoituksena ja intohimonsa itse.