Vanderpump Rules -tähti Scheana Shay osti unelmiensa talon – esitteli kodin videolla

Koti & Asuminen Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vanderpump Rules -televisio-ohjelmasta tutuksi tullut Scheana Shay pitää myös omaa YouTube-kanavaa. Videobloginsa ansiosta fanit pääsevät seuraamaan naisen elämää silloinkin kun realitysarjan tuotanto on vielä käynnissä eikä uusia jaksoja ole esitetty.

Scheana Shay julkaisi nyt videon, jossa nähdään miten he etsivät ja myös löytvät perheelleen unelmien kodin. Hänellä ja Brock Daviesilla on yksi lapsi, Summer Moon, ja he halusivat nyt muuttaa perheenä isompaan omakotitaloon saadakseen lisää tilaa tytölle ja mahdollisesti vielä toiselle tulevalle lapselle.

Videolla nähdään miten Scheana Shay ja Brock Davies jättävät tarjouksen talosta, jota eivät olleet vielä nähneet muuten kuin kuvien ja videopuhelun välityksellä. Kun perhe meni katsomaan taloa, he ihastuivat siihen, mutta eivät rakastuneet.

He menivät katsomaan myöhemmin toista taloa, joka vei heti heidän sydämensä. Talossa oli paljon tilaa ja sellaisia sisustuksellisia ratkaisuja, jotka miellyttivät avioparia. Lopulta he päätyivätkin ostamaan tämän talon eivätkä sitä ensimmäistä, josta he tarjosivat sokkona.