Eddie Murphy paljasti saamansa talousneuvon – kaikkien ei kannata noudattaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Eddie Murphy on yksi Hollywoodin tunnetuimmista koomikoista ja näyttelijöistä, joka nousi kuuluisuuteen 1980-luvulla hänen huikeilla roolisuorituksillaan elokuvissa Beverly Hills kyttä ja Prinsessa Ruusunen. Murphyn tähdittämä uusi Beverly Hills kyttä: Axel F sai ensi-iltansa Netflixissä heinäkuussa.

Eddie Murphy on uransa aikana saanut monia neuvoja, mutta yksi raha-asioihin liittyvä neuvo on erityisesti jäänyt hänen mieleensä. Tähti kertoi James Brownin hänelle antamasta neuvosta, jossa mies kehotti Murphyä piilottamaan tienaamansa rahat metsään.

James Brown kehotti Murphyä piilottamaan tienaamansa rahat metsään, jottei valtio pääsisi niihin käsiksi. Vaikka neuvo saattaa kuulostaa huvittavalta, se kuvastaa hyvin Brownin epäluottamusta byrokratiaa kohtaan ja samalla hänen persoonallisuutensa kapinallista puolta.

TikTokissa jaettu video kuuluu James Fallonin keskusteluohjelman FallonFlashback-sarjaan, jossa jaetaan parhaita paloja vanhoista haastatteluista sosiaaliseen mediaan. Tämä video on erityisesti huvittanut ja kiinnittänyt seuraajien huomion, koska nyt he uskovat, että jossain metsissä on James Brownin piilottamia rahakätköjä.

James Brown, joka tunnettiin lempinimellä ”The Godfather of Soul”, oli yksi musiikkimaailman merkittävimmistä hahmoista. Hän oli tunnettu energisistä esiintymisistään ja uraauurtavasta roolistaan soulin ja funkin kehittäjänä.

@fallontonight James Brown told Eddie Murphy to bury his money in the woods 😭 #FallonFlashback Original Air Date: 11/04/2011 (Late Night with Jimmy Fallon) #EddieMurphy #JamesBrown #JimmyFallon ♬ original sound – FallonTonight