Lily Allen myönsi palauttaneensa adoptiokoiran – tiedolla karmivat seuraukset

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Englantilainen poptähti Lily Allen nousi kansainväliseen supertähteyteen It’s Not Me, It’s You -albumin julkaistuaan. Albumilta suurimmaksi hitiksi nousi etenkin F**k You -niminen kappale, joka kuvaakin naisen suorapuheista tyyliä erinomaisesti.

Lily Allen kertoi taannoin Miss Me? -podcastissa, että heidän perheensä on hankkimassa perheeseen koiraa. Hän samalla paljasti, että heillä oli aiemmin jo yksi koira, jonka he pelastivat eläinsuojasta. He päätyivät kuitenkin palauttamaan koiran, koska se oli syönyt heidän passinsa.

Nämä paljastukset johtivat E! News -uutisen mukaan siihen, että Lily Allen alkoi saamaan sosiaalisessa mediassa paljon vihaisia kommentteja ja jopa tappouhkauksia. Lily Allen kertoi Instagramissa, että viikko oli ollut hänelle hyvin stressaava. Samalla hän avasi enemmän syitä, joiden vuoksi he luopuivat adoptoimastaan koirasta.

Lily Allen tarkensi, että päätös ei syntynyt kevyesti. He yrittivät kouluttaa koiraa, veivät sitä useille pitkille kävelyille päivässä ja saivat apua myös eläinsuojalta, josta koira adoptoitiin. He eivät yrityksistä huolimatta onnistuneet kouluttamaan koirasta sellaista, että sen olisi voinut jättää yksin kotiin yli 10 minuutiksi.