Halsey julkaisemassa uuden albumin: ”Luulin tämän olevan viimeinen”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Halsey on paljastanut julkaisevansa uuden studioalbumin. Albumi tulee olemaan hänen viides ja se tullaan julkaisemaan myöhemmin tänä vuonna. Albumi kantaa nimeä The Great Impersonator, jota tähti esittelee julkaisemallaan trailerilla.

Halsey julkaisi hänen YouTube-kanavallaan trailerin, jossa esitellään albumin ideaa ja teemaa. Videolla nainen pohtii kaikkia hänen elämänsä erilaisia roolia ja eri elämänvaiheita. Tähti myös kertoi ajatelleensa, että tämä tulee olemaan hänen viimeinen albuminsa hänen huonon terveydentilansa vuoksi.

Halsey on kertonut aiemmin tänä vuonna olevansa hyvin sairas. Hänellä on todettu pääasiassa naisilla esiintyvä reumasairauksiin kuuluva autoimmuunitauti, systeeminen lupus erytematosus. Myös punahukaksi kutsuttu tauti oireilee iholla aiheuttaen ihon valoherkkyyttä ja arpeutuvia läiskiä alueille, jotka ovat altistuneet auringonvalolle. Punahukka voi oireilla myös muissa elimissä ja aiheuttaa yleisoireita kuten särkyä, lämmönnousua, nivelkipua sekä väsymystä.