Mariah Careyn edesmenneen siskon ystävä tilittää: ”Olisi voinut edes soittaa”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Laulajatähti Mariah Carey suree tällä hetkellä sekä hänen äitinsä että sisarensa menetystä. He molemmat kuolivat samana päivänä viime viikonloppuna. 55-vuotias tähti kertoi traagisista perhetapahtumista ja sanoi olleensa edellisen viikon äitinsä kanssa.

Mariah Careyn äiti Patricia menehtyi 87-vuotiaana ja hänen siskonsa Alison 63-vuotiaana. Nyt Alisonin ystävä on tilittänyt lehdistölle siitä miten Mariah Carey ei koskaan ottanut yhteyttä hänen siskoonsa Alisoniin, vaikka hänelle kerrottiin siskon vakavasta tilanteesta jo kuukausi ennen tämän kuolemaa.

Alisonin läheinen ystävä David Baker kertoi Page Six -sivuston mukaan, että Mariah pysyi etäällä eikä edes yrittänyt ottaa yhteyttä kun Alison oli saattohoidossa. Bakerin mukaan yksinkertainen puhelu tai videoyhteys olisi merkinnyt Alisonille paljon, mutta Mariah ei koskaan tehnyt aloitetta.

Alison, joka kuoli samana päivänä kuin heidän äitinsä Patricia Carey, oli ollut Bakerin mukaan surullinen siitä, että Mariah oli katkaissut välit häneen. Baker kertoi, että Alison pohti usein, tulisiko Mariah tai muut perheenjäsenet hänen hautajaisiinsa. Tämä etäisyys lisäsi ystävän mukaan Alisonin tuskaa hänen viimeisinä elinviikkoinaan.