Leah Remini eroaa – avioliitto Angelo Pagánin kanssa kesti 21 vuotta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Leah Remini ja hänen miehensä Angelo Pagán ovat päättäneet erota 21 vuoden avioliiton jälkeen. Pariskunta ilmoitti päätöksestään Instagramissa yhteisellä lausunnolla 29. elokuuta. Remini ja Pagán kertoivat eron olleen vaikea päätös, mutta he korostivat sitä, että se on tehty perusteellisen harkinnan ja molemminpuolisen kunnioituksen pohjalta.

Leah Remini uskoo, että avioero on heidän molempien kannalta paras ratkaisu. He ovat olleet yhdessä 28 vuotta ja siitä naimisissa 21 vuotta. Tänä aikana he ovat kasvattaneet yhteisen tyttären ja kasvaneet ihmisinä. Nyt he ovat huomanneet, että kasvun myötä he eivät enää sovikaan rooleihin, jotka heille on avioliitossa syntyneet.

Lausunnossaan Remini ja Pagán ilmaisivat ylpeytensä siitä, miten he ovat käsitelleet tätä haastavaa tilannetta yhdessä. He aikovat edelleen viettää aikaa toistensa kanssa, esimerkiksi juhlapäivien ja yhteisten suosikkitelevisio-ohjelmien parissa.

Vaikka heidän avioliittonsa on päättynyt, Remini ja Pagán näkevät sen menestyksenä ja ovat kiitollisia kaikista yhdessä luoduista muistoista, erityisesti heidän tyttärensä kasvattamisesta. He toivovat, että heidän eronsa voi inspiroida muita näkemään, että suhteiden muutokset tai päättyminen eivät ole epäonnistumisia, vaan osa elämän luonnollista kehitystä.