Angelina Jolie kyllästyi Los Angelesiin – aikoo muuttaa pois

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijä Angelina Jolie suunnittelee muuttavansa pois Hollywoodista. Tähti paljasti tuoreessa haastattelussa etsivänsä uuden kodin Los Angelesin ulkopuolelta, kunhan käynnissä oleva avioeroprosessi on ohi ja hänen lapsensa saavuttavat täysi-ikäisyyden.

Angelina Jolien molemmat vanhemmat ovat näyttelijöitä, ja hän varttui Los Angelesissa. Hän kertoi The Hollywood Reporter -lehden haastattelussa aikovansa muuttaa pois, kunhan hänen ja Brad Pittin nykyään 16-vuotiaat kaksoset Vivienne ja Knox täyttävät 18. Jolie kaipaa Los Angelesin ulkopuolelta yksityisyyttä ja inhimillisyyttä.

– Isolle perheelle haluaa yksityisyyttä, rauhaa ja turvaa. Minulla on koti, jossa voin kasvattaa lapsiani, mutta joskus tämä paikka voi olla… Se ihmisyys, jota olen löytänyt eri puolilta maailmaa, se ei ollut läsnä varttuessani täällä, Jolie kuvaili.

Jolie suunnittelee viettävänsä tulevaisuudessa runsaasti aikaa Kambodžassa, josta hänen adoptoitu poikansa Maddox on alun perin kotoisin. Jolie ja Pitt erosivat vuonna 2016, mutta ex-pariskunnan avioeroprosessi on edelleen käynnissä.