Olivia Culpon hääpuvut puhuttavat – voiko morsiamen asu olla liian peittävä?

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kauneuskuningatar Olivia Culpo tuli suurelle yleisölle tutuksi tultuaan valituksi Miss Universumiksi vuonna 2012. 32-vuotias nainen on myöhemmin menestynyt myös sosiaalisen median vaikuttajana ja mallina. Hänellä on nykyään Instagramissa yli 5,5 miljoonaa seuraajaa.

Olivia Culpo alkoi tapailemaan viisi vuotta sitten NFL-pelaajaa Christian McCaffreyta. Pariskunta meni kihloihin viime vuonna ja 29. kesäkuuta rakastavaiset sanoivat toisilleen tahdon Rhode Islandin Newportissa järjestetyissä upeissa häissä.

Olivia Culpo oli tyrmäävän kaunis morsian, mutta hänen hääpukunsa on aiheuttanut kuitenkin paljon spekulointia. Naisella oli hääpäivänään kolme pukua, joista etenkin ensimmäinen on saanut paljon negatiivista kommentointia.

Ensimmäinen hääpuku oli klassisen kaunis, peittävä ja runsas. Pitkähihaisessa puvussa oleva helma oli suuri ja sen laahus laskeutui metrien päähän. Seuraava puku oli hieman paljastavampi ja antoi naisen liikkua helpommin juhlavieraiden seassa.

Kolmas puku tihkui seksiä ja koostui läpinäkyvästä ja lyhyestä vannehameesta, jonka alta näkyi läpi valkoinen body. Asun leikkisyyttä lisäsi koristeellinen kaulaan kiinnitetty somiste ja pitkävartiset sormikkaat.