Miss Universumin pakarat vangitsivat katseet – lomakuvat eivät jätä kylmäksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kansainvälistä menestystä urallaan saanut missikaunotar Olivia Culpo tuli alunperin suurelle yleisölle tutuksi Miss Universum -voittajana vuonna 2012. 32-vuotias huippumalli on myöhemmin menestynyt myös sosiaalisen median vaikuttajana ja mallina. Hänellä on nykyään Instagramissa yli 5,5 miljoonaa seuraajaa.

Nyt Olivia on kuvattu viettämässä perheensä kanssa rentouttavaa päivää Yhdysvalloissa Rhode Islandilla. Siellä hän söi kertomansa mukaan hummerirullaa ja poseerasi värikkäissä biksuissa. Asuvalinta paljasti hänen pakaransa lähes kokonaan, joten ne varastivat odotetusti huomion uimarannalla.

Olivia Culpo alkoi tapailemaan viisi vuotta sitten NFL-pelaajaa Christian McCaffreyta. Pariskunta meni kihloihin viime vuonna ja 29. kesäkuuta rakastavaiset sanoivat toisilleen tahdon Rhode Islandin Newportissa järjestetyissä upeissa häissä. Culpo oli tyrmäävän kaunis morsian, mutta sittemmin hänen hääpukunsa on aiheuttanut paljon spekulointia. Hänellä oli hääpäivänään kolme pukua, joista etenkin ensimmäinen ja asuista paljastavin on saanut osakseen paljon kommentointia.