Hulvaton pila levisi TikTokissa – älä kokeile tätä kotona

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Viime aikoina TikTokissa on levinnyt hauska pila, jossa naiset esittävät sheivaavansa miestensä kulmakarvoja. Pila alkaa siitä kun naiset alkavat muotoilemaan miesten kulmakarvoja ja ovat saaneet kumppaneiltaan tähän suostumuksen. Lopputulos kuitenkin järkyttää miehiä.

Videoilla nähdään miten naiset hipsuttelevat terällä miesten kasvojen ihoa kulmakarvojen läheltä ikään kuin he ajelisivat karvoja. Todellisuudessa kulmakarvoihin ei juuri edes kosketa. Kun miehet pääsevät näkemään lopputuloksen puhelimen kamerasta, heitä takaisin tuijottaa hyvin ohuilla kulmakarvoilla varustettu peilikuva.

Kaikki miehet tuntuvat ensin säikähtävän, järkyttyvän ja sen jälkeen suuttuvan kumppaneilleen. He ihmettelevät muuttuneita kasvojaan ja ohuita kulmakarvojaan. Oikeasti kyseessä on ollut kuitenkin vain kulmakarvat ohuiksi muuttava filtteri, jonka naiset ovat laittaneet puhelimeen päälle näyttäessään miehille heidän peilikuvaansa.

@hnhatplyu6t #scarecam #funnyvideos #scareprank #funnymoments #fail #prankvideos #funny #troll #funnyvideo #funnyprankvideos #prank #prankvideo #funnypranks #fyp #funnyprank ♬ Hahaha Sound – Huanghoa