Syyslomalla ulkomaille? Tässä matkavalokuvaajan vinkit suosikkikohteisiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lokakuun puolivälissä siintävät syyslomat puhuttavat jo perheissä, ja monet ovat varanneet matkat jo kuukausia sitten. Teknologiabrändi Honor kysyi valokuvaaja Zach Leonilta vinkit suosituimpien matkakohteiden kuvauksellisiin nähtävyyksiin turistimassojen ulkopuolella.

Lomakausina eurooppalaisten suosimat matkakohteet täyttyvät ääriään myöten turisteista. Matkailusivusto Kayak toteutti elokuussa tutkimuksen, josta selvisi eurooppalaisten suosikkimatkailukohteet tänä vuonna. Kolmen kärjen muodostivat Barcelona, Palma de Mallorca ja Bangkok. Matkakuvaaja Leon paljasti matkakohteiden piilotetut helmet ja vinkit parhaimpiin matkakuviin.

Barcelonassa kaksi kaupungin aliarvostetuinta nähtävyyttä ovat kuvaajan mukaan Parc del Laberint d’Horta ja Museu Nacional d’Art de Catalunya, jotka tarjoavat kaupungin parhaimmat näkymät sekä mahdollisuuden romanttisiin muotokuviin. Lontoossa Millenium Bridge on upea paikka, jos haluaa saada parhaat kuvat Lontoon taivaanrannasta ilman isoja turistimassoja.

Palma De Mallorcalla katedraali on yksi kaupungin suosituimmista kuvauskohteista, mutta rauhallisemman kuvauskokemuksen tarjoaa Basilica de San Francisco. Bangkokin Lumpini Parkissa voidaan kokea Thaimaan kauneinta luontoa, ja alueella on paljon tarjottavaa kuvien suhteen. New Yorkissa Central Parkin sijaan kannattaa matkustaa hieman kauemmas pohjoiseen, josta voi löytää kauniin Fort Tryon Parkin.