Jada Pinkett Smithin Instagram-tilistä yksityinen – sai tarpeekseen faneista?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Jada Pinkett Smith on monipuolinen näyttelijä, tuottaja ja keskusteluohjelman juontaja, joka tunnetaan erityisesti hänen rooleistaan elokuvissa kuten Matrix ja Girls Trip. Hän on ollut naimisissa näyttelijä Will Smithin kanssa jo vuodesta 1997 lähtien. 26 avioliittovuoden aikana pariskunta on ehtinyt käymään läpi monia eri vaiheita.

Syyskuun alussa Jada Pinkett Smith päätti tehdä Instagram-tilinsä yksityiseksi sen jälkeen kun hän julkaisi viestin, jossa käsiteltiin naisten asemaa yhteiskunnassa. Viestissään hän pohti sitä miten naisia usein painostetaan kuulumaan jollekin toiselle, kun taas miehiä pidetään ylevinä, jos he valitsevat sitoutua.

Tähden tekemä julkaisu herätti paljon keskustelua ja mahdollisesti vaikutti päätökseen rajata hänen tilinsä julkista näkyvyyttä. Pinkett Smith julkaisi People-sivuston mukaan juuri ennen tilin yksityistämistä kuvia ja videoita, joissa hän vietti viimeisiä kesäpäiviä rannalla ja vesiskootterilla. Kuvat saivat fanit heti yrittämään tunnistaa hänen seurassaan olevaa miestä.