Lasten sanavirheet huvittavat – videosta viraalihitti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Puheen kehityksen seuraamiseen liittyy usein myös hauskoja tilanteita, joissa taaperot eivät täysin onnistu sanomaan sanoja oikealla tavalla. Nyt TikTok-videolla nähdään hellyttävä kooste tilanteista, joissa vanhemmat ovat kuvanneet pieniä lapsiaan videolle.

Sosiaalisessa mediassa on lähtenyt viraaliksi video, jossa pienet lapset yrittävät lausua erilaisia sanoja usein hilpein lopputuloksin. Videolla nähdään miten pienet lapset ääntävät sanoja väärin ja saavat ne kuulostamaan täysin eri asioilta. Näitä hassuja virheellisiä ääntämisiä katsellessa ei voi olla hymyilemättä.

Videolla nähdään myös hieman vanhempia lapsia, jotka ovat oppineet tavuttamaan sanoja ja tunnistamaan kirjaimia, mutta eivät vielä osaa muodostaa täysin oikeaa sanaa. Yksi poika tunnistaa hienosti ramen-sanan jokaisen kirjaimen. Kun äiti kysyy mitä siinä lukee, poika sanoo: ”R, a, m, e, n. Eli nuudelit!”, minkä jälkeen äiti purskahtaa nauramaan.

@itsjust.4fun The last one…😂 Funny and cute babies videos #baby #funnybaby #cutebaby #fyp ♬ son original – Funny baby 😂🇺🇸