Poptähti Janna rikoksen uhriksi: ”Sieltä on viety kaikki”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomalaislaulaja Janna on joutunut omaisuusrikoksen uhriksi. Hänen autoonsa murtautui varas. Janna kertoi asiasta tiistaina Instagramin tarinat-osiossa, jonka julkaisut ovat näkyvillä 24 tunnin ajan.

– Mun autoon murtauduttiin viime yönä mun kotipihalla, ja sieltä on viety kaikki, mitä on irti lähtenyt, Janna kuvaili.

– Meidän bändivaatteet, mun esiintymisvaatteita. Fanikirjeitä on avattu, rutattu ja revitty ja osa varastettu, mun levyjä on viety. Matot, laturit, ohjekirjat, ihan kaikki lähti, artisti avautui.

Janna kehottaa fanejaan pitämään silmällä esimerkiksi Tori.fi-palvelua tai muita verkon kauppapaikkoja. Hän pyytää laittamaan viestiä, jos myynnissä näkyy valkoisia esiintymisvaatteita tai muita varastetun tavaran kuvauksiin sopivia esineitä. Myös CD- ja vinyylilevyt olivat lähteneet varkaan mukaan, mitä Janna kuvaili jopa positiiviseksi.

– Kerran kuulin nimittäin että yhdeltä toiselta artistilta varastettiin kaikki muu autosta paitsi kyseisen artistin omat levyt, artisti kirjoitti nauruemojien kera.

Jannalla, koko nimeltään Janna Hurmerinta, on ollut jo valmiiksi kiireinen alkusyksy. Hän julkaisi elokuun lopulla uuden albuminsa Ihminen. Levyn julkaisua juhlistetaan 5. syyskuuta Helsingin Tavastialla järjestettävässä konsertissa.