Ultra Bra tekee paluun – stadionkonsertti ja uutta musiikkia jo huomenna

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yksi 1990-luvun suosituimmista suomalaisyhtyeistä yllätti elokuun lopulla aktivoiduttuaan sosiaalisessa mediassa. Tämä sai nopeasti fanit spekuloimaan sitä, että tekisikö Ultra Bra paluun esiintymislavoille. Nyt yhtyeen paluu on varmistunut.

Live Nation Finland on nyt vahvistanut tiedon siitä, että Ultra Bra tulee julkaisemaan uutta musiikkia. Yhtye tulee myös konsertoimaan Helsingin Olympiastadionilla lauantaina 23. elokuuta 2025. Tämän konsertin liput tulevat myyntiin viikon päästä perjantaina 13. Syyskuuta klo 10.00.

Ultra Bra lukeutuu Suomen merkittävimpiin yhtyeisiin ja on ollut tunnettu siitä, että se on yhdistänyt ainutlaatuisella tavalla yhteiskunnallisen keskustelun ja populaarimusiikin. Ultra Bra tunnetaan muun muassa hiteistään Sinä lähdit pois, Minä suojelen sinua kaikelta, Tyttöjen välisestä ystävyydestä ja Savanni nukahtaa.

Viisi albumia julkaissut Ultra Bra lopetti toimintansa huipulla vuonna 2001 ja yli kahdenkymmenen vuoden tauon on katkaissut vain esiintyminen Pekka Haaviston tukikonsertissa vuonna 2012, vuonna 2017 järjestetyt festarikeikat sekä kolme loppuunmyytyä areenakonserttia. Nämä esiintymiset jättivät yleisön kaipaamaan lisää.

Odotus on nyt päättynyt ja ensi kesän lopulla Ultra Bra soittaa uransa kunnianhimoisimman keikan Helsingin Olympiastadionilla. Konserttia odotellessa kuulijoita hemmotellaan kahdella uudella Ultra Bra -biisillä. Huomenna perjantaina julkaistaan Samuli Putron sanoittama Aarre ja ensi viikon perjantaina 13. syyskuuta Ronja Salmen sanoittama Toivo.