Somessa kuohuu: Jethro Rostedt haastettu nyrkkeilymatsiin?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisille julkisuudesta jo vuosien takaa tuttu yrittäjä Jethro Rostedt on nyt kommentoinut sosiaalisessa mediassa parhaillaan kuohuvaa tapausta, jossa hänen kerrotaan järjestävän nyrkkeilyottelua erään someaktiivin kanssa. Jethro avasi hieman erikoisen tapauksen taustoja Twitterissä.

– Minulta kysyttiin striimissäni, miten Valavuoren ja @KoomikkoKivi matsissa kävisi. Vastasin, että ns. koomikko kanveesissa 3 sekunnissa. Hän näki asiasta ylilaudalla klipin ja luuli, että minä haastoin hänet. Kova uho päälle ja erilaisia sääntöjä tulevaan nyrkkeilymatsiin. Tiesin toki ns. koomikon mielenterveysongelmasta, joista hän onkin avoimesti kertonut. Enkä osannut kuin nauraa asialle, Jethro Rostedt kertoi.

Rostedt kertoo pyrkivänsä striimaamaan ottelun hänen Jeti-kanavallaan, mutta osapuolten kesken on vielä merkittävää epäselvyyttä mahdollisen ottelun ajankohdasta. Spekuloinneissa on ollut ensi sunnuntai, mutta se ei vastustajalle sitten mitä ilmeisimmin sopinutkaan. Jethro on ollut aina nopea liikkeissään, ja se voi olla ottelun vastustajalle liikaa.

– Epäilen, että jotain selityksiä alkaa tulemaan, mutta hoidetaan asia heti. Lapsellista, mutta minkäs teet, Rostedt kommentoi tilannetta.