Kaia Gerber juhli synttäreitä Disneylandissa – hulvaton kuva laitteesta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kaia Gerber on amerikkalainen malli ja näyttelijä, joka on seurannut äitinsä, supermalli Cindy Crawfordin jalanjälkiä muotimaailmassa. Kaia teki debyyttinsä catwalkilla 16-vuotiaana ja on siitä lähtien työskennellyt lukuisten huippubrändien, kuten Chanelin ja Pradan, kanssa. Nuoresta iästään huolimatta hän on vakiinnuttanut paikkansa yhtenä muotimaailman suurimmista tähdistä.

Kaia Gerber täytti nyt 23 vuotta ja päätti juhlistaa syntymäpäiväänsä hieman epätavallisesti suuntaamalla Disneylandiin. Hän valitsi viettää juhlapäivänsä huvipuistossa, joka tunnetaan yleensä lapsiperheiden suosikkina. Gerber piti hauskaa huvipuistossa muutaman lähimmän ystävänsä kanssa.

Kaia Gerber julkaisi hänen Instagram-kanavallaan kuvia hauskasta päivästä. ”Tietenkin vietin syntymäpäiväni maailman aikuismaisimmassa paikassa”, Kaia Gerber vitsaili kuvatekstissään. Kuvasarjaan Gerber lisäsi myös otoksen, jossa hän ja neljä ystävää ovat hurjassa huvipuistolaitteessa ja huutavat jännityksestä ja innostuksesta juuri kun kamera on napannut heistä kuvan.