Lääkäri menetti vastaanottonsa – kosti rajulla virtsahyökkäyksellä

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Floridalainen sisätautien erikoislääkäri Giovanni Baula pitää tällä kertaa huolen siitä, että hänen kotiosavaltionsa pysyy edustettuna kummallisten uutisten joukossa. Nyt 59-vuotias lääkäri on saanut erikoisen päähänpiston katkeroiduttuaan siitä, että joutui myymään lääkäriasemansa pois muutama vuosi sitten.

Liiketoiminta myytiin tohtori Dylan Dineshille ja tämä 32-vuotias lääkäri johtaa Baulan entistä Affiliated Health Clinicsia Floridan St. Petersburgissa. Baula päätti kostaa Dineshille ja meni vastaanotolle 30. heinäkuuta. Miehellä oli mukanaan gallonatolkulla virtsaa, jotka hän lotrasi lääkäriaseman puisiin ulko-oviin, The Smoking Gun uutisoi.

Edellisestä kerrasta innostuneena Baula päätti toistaa virtsakostoiskun ja läträsi eritteillä etuoven toistamiseen 17. elokuuta. Entisen omistajan auto ikuistui valvontakameroihin molemmilla kerroilla, joten oli selvää, että Baula oli tekijänä. Puusta valmistetut ovet kärsivät massiivisia vahinkoja, eikä niitä ole mahdollista puhdistaa virtsasta. Vastaanotto jouduttiin sulkemaan ja tappiot koitunevat nyt Baulan maksettavaksi.