Linkin Park paljasti uuden laulajansa – uusi albumi tulossa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vaihtoehtorockin suurnimi Linkin Park tekee paluun. Yhtye on rekrytoinut riveihinsä uuden laulajan edesmenneen Chester Benningtonin tilalle. Tiedossa on uusi albumi vielä tämän vuoden puolella.

Linkin Parkin uusi solisti on Emily Armstrong. Hän on tullut tunnetuksi yhdysvaltalaisen rockyhtye Dead Saran laulajana. Linkin Parkin riveissä on myös uusi rumpali, lauluntekijänä ja tuottajana tunnettu Colin Brittain.

Yhtye julkaisee 15. marraskuuta uuden From Zero -albumin. Esimakua levystä ja uudesta kokoonpanosta saadaan tuoreen The Emptiness Machine -singlen muodossa. Yhtye suuntaa syyskuussa areenakiertueelle, joka kattaa Los Angelesin, New Yorkin, Hampurin, Lontoon, Soulin ja Bogotán.

Linkin Parkin alkuperäinen solisti Chester Bennington menehtyi traagisesti heinäkuussa 2017. Yhtye ei ole esiintynyt julkisesti livenä sitten saman vuoden lokakuussa Benningtonin muistoksi järjestetyn tribuuttikonsertin. Uusien jäsenten lisäksi yhtyeessä jatkavat Mike Shinoda, Brad Delson, David Farrell ja Joe Hahn.