Täydellinen nainen leikattiin 16. kertaa – taistelu ihosyöpää vastaan jatkuu

Lifestyle Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Teddi Jo Mellencamp tunnetaan Beverly Hillsin täydelliset naiset -televisiosarjasta, jonka tähtikaartiin kaunotar kuului kolmen tuotantokauden verran. Nainen teki juuri debyyttinsä Orange Countyn täydelliset naiset sarjassa, jonka tähtikaartiin hän hyppäsi mukaan.

Teddi Mellencamp paljasti viime vuoden syyskuussa, että hän on taistellut melanooman kanssa jo pitkään. 43-vuotiaalta Mellencampilta löydettiin tällöin uusi ihomuutos, joka osoittautui ihosyöväksi. Melanoomadiagnoosi oli jo naisen kahdestoista.

Teddi Mellencamp on päivittänyt hoitojensa etenemisestä säännöllisesti hänen Instagram-kanavallaan. Mellencamp esitteli nyt uutta leikkausarpeaan ja kertoi, että hänet leikattiin 16. kertaa. Samalla hänen korvastaan löytyi uusi epäilyttävä muutos, josta otettiin koepala.

Teddi Mellencamp on hyvin turhautunut tilanteeseen, mutta kertoo saaneensa jatkuvaan syövän kanssa elämiseen ja taisteluun voimaa seuraajiltaan. ”Osa minusta haluaisi vain huutaa, että koska tämä tulee olemaan ohi lopullisesti”, nainen kirjoittaa.