Katastrofifestarin järjestäjä: Fyre Festival 2 järjestetään huhtikuussa 2025

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Luksusmusiikkifestivaalina mainostettu ja pahasti pieleen mennyt Fyre Festival järjestetään jälleen ensi vuonna. Näin väittää ainakin Billy McFarland, joka sai petostuomion ensimmäisen Fyre-festivaalin järjestämisen seurauksena.

McFarland kertoi suunnitelmistaan Todayn haastattelussa. Hänen mukaansa Fyre Festival 2 järjestetään 25. huhtikuuta. Festivaalista suunnitellaan kolmepäiväistä.

– Meillä on käytössämme yksityinen saari Meksikon rannikon tuntumassa Karibialla. Meillä on mahtava tuotantoyhtiö, joka hoitaa kaiken alusta loppuun, McFarland hehkutti.

Festivaalijärjestäjä ei paljastanut tapahtumapaikkana toimivan saaren nimeä. McFarlandin mukaan saarelta löytyvät valmiiksi majapaikat, ruokailupaikat ja wc-tilat. McFarland ei myöskään kertonut logistiikasta vastaavan tuotantoyhtiön nimeä.

McFarlandin mukaan festivaaleille ei ole palkattu vielä esiintyjiä. Hän kertoo kuitenkin myyneensä jo noin sata 500 dollarin hintaista lippua. Myöhemmin myyntiin on tarkoitus tuoda jopa yli miljoonan dollarin hintaisia lippupaketteja.

Lähes katastrofaalisesti päättynyt Fyre-festivaali sai aikoinaan runsaasti mediahuomiota. Surullisen kuuluisaan tapahtumaan ja sen taustoihin on perehdytty muun muassa Netflixin Fyre: Luksusfestivaali, joka lässähti -dokumentissa.