Temptation Islandin unelmapari erosi: ”Nyt on aika avata uusi luku”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisille Temptation Island -ohjelmasta tunnetuksi tullut julkkispari Daniel ”Bile-Dani” Lehtonen ja Eveliina Uosukainen ovat eronneet. He kertoivat asiasta yhteisessä päivityksessään sosiaalisessa mediassa. Dani ja Eveliina kihlautuivat päästyään realitysarjan kuvausmatkalta takaisin Suomeen, ja sittemmin he muuttivat asumaan Espanjaan.

Idleman-artistina upeaa musiikkia viime vuosina tehnyt Dani muistetaan myös siitä, ettei hän ikävältään ottanut juuri osaa Temppari-talon juhlimiseen. Nyt unelmasuhde on kuitenkin päättynyt eroon, joskin kertomansa mukaan he jatkavat ystävinä.

– Halutaan Danielin kanssa kertoa teille, että olemme yhteisymmärryksessä ja hyvissä väleissä päättäneet lähteä eri teille. Tähän ei liity draamaa tai kolmansia osapuolia – rakkautemme on vain muuttanut muotoaan. Olemme jakaneet uskomattomat 9 vuotta ja yhdessä kasvaneet aikuisiksi, ja vaikka elämämme vie meitä nyt eri suuntiin, pysymme edelleen toistemme elämässä, päivityksessä kerrottiin.

– Jatkamme parhaina ystävinä ja yhdessä työskentelyä, ja Daniel vastaa jatkossakin yritykseni myynnistä. Kiitos, kun olette olleet mukana matkassamme kaikki nämä vuodet. Nyt on aika avata uusi luku ja katsoa mitä tulevaisuus tuo tullessaan, eronnut pari lausui yhdessä.