Hehkuvan kaunis Demi Moore rakastaa elämäänsä 61-vuotiaana – uusi itsenäistyminen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hollywood-tähti Demi Moore tunnetaan lukemattomista roolisuorituksista menestyksekkäissä elokuvissa. 61-vuotias kaunotar on viime aikoina ihastuttanut hänen tyylikkyydellään ja asuvalinnoillaan punaisen maton tapahtumissa ja muotinäytöksissä.

Tällä hetkellä Demi Moore mainostaa tulevaa The Substance -nimistä elokuvaa, jonka pääroolia nainen esittää. Elokuva kertoo Elisabeth Sparklesta, joka sai potkut töistä, koska häntä pidettiin liian vanhana. Hän on valmis kokeilemaan pistosta, joka muuttaa hänet nuoremmaksi ja paremmaksi versioksi itsestään, mutta aineella on kuitenkin vakavia sivuvaikutuksia.

Nyt Demi Moore kävi Today-ohjelman vieraana kertomassa elokuvasta ja siihen vahvasti liittyvästä aiheesta eli naisten ikääntymisestä. Demi Moore kertoo elävänsä tällä hetkellä kaikkein innostavinta elämänvaihettaan.

Demi Moore nauttii suunnattomasti elämästään 61-vuotiaana. Hän on äiti aikuisille lapsilleen ja isoäiti heidän lapsilleen. Nainen on jälleen saanut kokea uudenlaisen vapauden ja itsenäistymisen, mikä on saanut hänet odottamaan innolla sitä mitä tulevat vuodet vielä tuovat tullessaan.