Janet Jacksonin housut ratkesivat – yleisössä istui kuningatar Elisabet

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Laulaja Janet Jackson on paljastanut kiusallisen tapahtumasarjan, jossa hänen housujensa takapuolen sauma petti ratkaisevalla hetkellä. Sauma ratkesi kauttaaltaan pepun alueelta kesken esityksen. Yleisössä istui edesmennyt Yhdistyneen kuningaskunnan hallitsija, kuningatar Elisabet.

Kyseessä ei ole 58-vuotiaan artistin ensimmäinen vilautus, sillä hän paljasti vahingossa rintansa vuoden 2004 Super Bowlissa. Hän muisteli nyt British Voguelle tapausta 1990-luvulta, jossa naiselle oli luotu Ray Bradburyn kirjasta Fahrenheit 451 inspiraationsa saanut asu. Puvun oli suunnitellut muotisuunnittelija Bill Whitten.

– Hän teki upeaa ja kaunista työtä. Minulla on hauska tarina tästä asusta. Esiinnyin Englannin kuningattarelle ja lauloin Rhythm Nationin. Totta kai, heti kun menin kyykkyyn, niin housuni halkesivat suoraan edessäni. En voinut uskoa tapahtunut. Ajattelin: ”Voi luoja”!, Janet muistelee lehdelle.

– Sitten aloin tuntea ilmavirtaa takamuksessani, joten tiesin, että se oli todella tapahtunut, hän jatkaa ja toteutti loput esityksestä ainoastaan eteenpäin katsoen.