Janni Hussi täyttää tänään 33 vuotta – Joel Harkimolta ihastuttava kuvapäivitys

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkkiskaunotar Janni Hussi on tullut tutuksi lukemattomista eri tekemisistään niin fitness-uraltaan kuin myös televisiosta ja radiosta, joissa hän on vaikuttanut jo pitkään. Viime aikoina Hussi on tehnyt näyttävää uraa kartturina ralliautoilun MM-sarjassa, jossa hän ja Lauri Joona nousivat palkintopallille saakka Jyväskylän Secto Rally Finlandissa. Tänään Janni viettää synttäreitään.

Tänään 33 vuotta täyttävä Janni on naimisissa Joel Harkimon kanssa, ja pariskunta on ilahtuttanut someseuraajiaan ajoittain hauskoilla päivityksillä. Nyt Harkimo toivottaa rakkaalleen onnea kuvaparilla, johon varmasti moni suomalainen voi samaistua. Ensimmäisessä kuvassa he poseeraava tyylikkäinä ja stailattuina, mutta seuraavassa kuvassa kotisohvalla koiransa kanssa röhnöttäen. Siis aivan kuten miljoonat muutkin suomalaiset joka ilta.

– Tällä mun hönöllä on tänään synttärit. Onneksi olkoon tosi rakas @jannihussi. Onneks tuun himaan taas kohta, Joel Harkimo kirjoitti kuvien yhteydessä.

– Miten mul voi taas olla synttärit? Ikääntyminen on näköjään väistämätöntä, mutta onneks vauhti vaan kiihtyy! 🥳 Joten eipä muuta ku puita ja kohti seuraavaa vuotta, Janni Hussi sen sijaan toteaa omassa päivityksessään.