Kissat ymmärtävät puhetta – hauskat videot osoittavat sen?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kissanomistajat ovat tunnettuja siitä, että he taltioivat jatkuvasti lemmikkiensä huvittavia hetkiä ja jakavat videoita sosiaalisessa mediassa. Kissat voivat olla arvaamattomia ja niiden hauskat tempaukset tuovat iloa monien elämään päivittäin.

Monet kissanomistajat ovat vakuuttuneita siitä, että heidän lemmikkinsä ymmärtävät puhuttua kieltä, erityisesti englanninkieltä. Kissoille puhuminen on osa monen omistajan päivittäistä rutiinia, ja nyt videolla nähdäänkin monia hauskoja tilanteita, joissa kissat tuntuvat todella ymmärtävän omistajiaan.

Videolla nähdään useiden eri ihmisten kuvaamia tilanteita, jotka osoittavat, että kissat todella ymmärtävät heitä. Oli kyse sitten vitsailusta, kieltämisestä tai jonkin asian kysymisestä, kissat tuntuvat ymmärtävän täysin ja toisinaan myös vastaavan takaisin.

@funny.pets.6618 Part264丨My cat understand English 🤣🤣🐱#funnycats #funnyanimals #petvideos #cat #catsoftiktok #fyp #usa #longervideos #cats #fypage #fypシ゚viral #fyppppppppppppppppppppppp #fypp #fypdong #fypgakni #fypsounds #fyppp ♬ Funny Song – Bruno Portinho Trilhas para filmes