Carmen Electralta raju paljastus: ”Olin koditon ennen kuuluisuutta”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ysärin kuuluisin seksisymboli Carmen Electra työskentelee nykyään mallina ja näyttelijänä. Hän esitti hengenpelastaja Lani McKenzienä Baywatch-hittisarjassa, jota esitettiin vuosina 1989–2000. Asiat olivat kuitenkin aivan eri tolalla ennen huikean roolin nappaamista suositusta televisiosarjasta.

Carmen Electra on nykyään 52-vuotias näyttelijä, joka teki suuren läpimurtonsa, kun hänet valittiin Lani McKenzien rooliin 90-luvun loppupuolella. Nyt hän on muistuttanut, että hänen tähteytensä tavoittelu oli vaikeaa, koska hän ei ollut rikkaasta perheestä. Hänellä ei ollut etuoikeutettua asemaa ja nainen kärsi itsetunto-ongelmista.

– Olin koditon Los Angelesissa. En ole rikkaasta perheestä tai muuten etuoikeutettu. Tiesin, missä minun piti vaikuttaa New Yorkissa tai Los Angelesissa, joten kamppailua oli paljon. Aluksi en oikeastaan edes tiennyt, mitä aion tehdä. Aloin vain kokeilla erilaisia asioita ja tulla ulos kuorestani, hän kertoi Extra-televisiolle.

Carmenin syntymänimi oli Tara Leigh Patrick. Hän tapasi edesmenneen pop-ikoni Princen, ja hän ehdotti hänelle nimimerkin vaihtamista ja samalla myös tuotti naisen debyyttistudioalbumin vuonna 1993. Carmen Electra myöntää, että tutustui oikeisiin ihmisiin matkansa varrella.

– Prince tuki minua niin paljon. Hänen tuellaan sain hieman enemmän itsevarmuutta.