Sisarvaimot-tähti poikansa kuolemasta: ”Kadun, että en ollut läsnä”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sisarvaimot-sarjasta tutun Janelle ja Kody Brownin poika, 25-vuotias Garrison Brown, teki itsemurhan kotonaan Yhdysvaltojen Arizonassa aiemmin tänä vuonna. Janelle Brown on erosi aiemmin Kodysta lähinnä perheongelmien vuoksi. Mies ei suostunut tapaamaan lapsiaan koronapandemian vuoksi.

Ennen eroa Janelle ilmaisi varsin julkisesti ja näkyvästi, että oli huolissaan lapsistaan. Hänellä ja Kodylla on yhteensä kuusi lasta: Madison Brown, Logan Brown, Hunter Brown, Savanah Brown, Gabriel Brown ja hiljattain itsemurhan tehnyt Garrison Brown. Gabriel, eli lempinimeltään Gabe korosti pian eron jälkeen, että hän ja Garrison olivat riidoissa Kody-isänsä kanssa koronavirusrajoituksiin liittyen. Kody periaatteessa kielsi heitä tapaamasta ystäviään tai seurustelukumppaneitaan.

Kodyn lasten mielestä tämä oli vahvaa ylireagointia tilanteessa, jossa virus ei edes ole nuorille vaarallinen, mutta isä halusi kontrolloida lastensa menoja ilman lääketieteellisiä perusteluita oman pelkotilansa vuoksi. Nuoret vertasivat isän kanssa keskustelua kuin seinälle olisi puhunut, eikä heitä kuunneltu. Nyt Kody on kertonut ensimmäistä kertaa tuntemuksistaan.

Kody myönsi äskettäin People-lehden haastattelussa, että hänen suhteensa poikaansa olisi varmasti voinut olla parempi. Miehen mukaan hänen olisi pitänyt olla enemmän läsnä ja jutella pojilleen enemmän. Häntä kaduttaa, että ei antanut lapsilleen enemmän aikaa, mitä he olisivat tarvinneet.