Star Wars – tähti Ewan McGregor sai Hall of Fame -tähden

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Skotlantilainen näyttelijä Ewan McGregor on tullut tunnetuksi niin Trainspotting-elokuvasta kuin Star Wars -saagastakin. Nyt 1990-luvulla kuuluisuuteen noussut näyttelijä on saanut oman tähden maineikkaalle Hollywoodin Walk of Famelle.

Ewan McGregor sai oman tähtilaattansa 12. syyskuuta. Hän saapui julkistustilaisuuteen vaimonsa Mary Elizabeth Winsteadin ja lastensa kanssa. Näyttelijän 22-vuotias Esther-tytär ei tosin päässyt tilaisuuteen, sillä hän on parhaillaan tv-sarjan kuvauksissa Kanadassa. McGregor kiitteli heitä tilaisuudessa pitämässään puheessa.

– Minulla ei ollut etukäteen hajuakaan, miltä tämä tuntuisi ja mitä se tarkoittaisi. Tämä kuitenkin merkitsee minulle paljon ja tuntuu erittäin mukavalta, McGregor kuvaili E! News -sivuston mukaan.

McGregor teki kansainvälisen läpimurtonsa vuonna 1996 ilmestyneessä Trainspottingissa. Rankka mutta samaan aikaan humoristinenkin huumekuvaus avasi portit Hollywoodiin. Sittemmin McGregor on näytellyt muun muassa elokuvissa Moulin Rouge, Isku Mogadishuun ja Doctor Sleep. Hän on näytellyt myös Obi-Wan Kenobia lukuisissa Star Wars -nimikkeissä.