Realitymiljonäärin poika pidätettiin – tappelu rahasta äityi puukkohipaksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Atlantassa asuva multimiljonääriä Todd Chrisley on esiintynyt televisiokameroille hulppeaa elämäänsä esitellen vaimonsa Julien ja viiden lapsensa kanssa. Perhe on elänyt näennäisesti täydellistä elämää nauttien kaikesta, mitä rahalla voi ostaa.

Tosi-tv-tähdet, Todd ja hänen vaimonsa Julie Chrisley, tuomittiin pankkipetoksista ja veronkierrosta vankeusrangaistukseen vuonna 2022. Nyt Toddin poika Kyle Chrisley on joutunut myös kaltereiden taakse.

Kyle Chrisley pidätettiin 9. syyskuuta ja häntä syytetään törkeästä pahoinpitelystä sekä virkavallan vastustamisesta. Kyseessä on 33-vuotias poika Toddin aiemmasta avioliitosta. Kyle oli riitautunut mekaanikon kanssa raha-asioista. Mekaanikko oli tullut pihaan, törmännyt tahallaan Kylen vaimon autoon omallaan ja alkanut pilkata pariskuntaa. Kyle puolustautui veitsellä.

Tosin mekaanikon tarina on inasen erilainen. Mekaanikko näet väittää, että hän yksinkertaisesti koputti Kylen oveen, jolloin realitypersoonan poika puukotti häntä käsivarteen veitsellä. Asiaa selvitellään oikeudessa joulukuussa. Kylellä on vahvaa entisyyttä rikoksissa.