Selma Blair antoi viimein poikansa katsoa Julmia aikeita: ”Se on seksikäs elokuva”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijä Selma Blairin tähdittämä Cruel Intentions, eli Julmia aikeita, oli vuoden 1999 kohuelokuva. Erityisesti kohua syntyi tuolloin kohtauksesta, jossa Blair ja toinen naisnäyttelijä, Sarah Michelle Gellar, suutelivat. Blair on nyt kertonut, että hänen oma poikansa on katsonut elokuvan ensimmäisen kerran.

Selma Blair tunnustaa, että oli hieman huolissaan, kun hänen poikansa katsoi Julmia aikeita -elokuvan äskettäin ensimmäistä kertaa. Näyttelijällä on 14-vuotias Arthur-niminen poika entisen kumppaninsa Jason Bleickin kanssa. Teini oli katsonut äitinsä tähdittämän elokuvan tyttöystävänsä kanssa. Selma näyttelee Julmia aikeita -elokuvassa suojassa olevaa tyttöä, jolla oli ylimielinen äiti.

– Juttelin poikani kanssa ja kysyin, mitä hän oli tehnyt poikaystävänsä kanssa viikonloppuna. Hän vastasi, että oli katsonut Julmia aikeita -elokuvan. Vastasin hänelle: ”Voi rakas, se on seksikäs elokuva”, Blair kertoo People-lehdelle.

Vuoden 1999 teinidraamassa nähdään myös Sarah Michelle Gellar ja Ryan Phillippe ilkeänä sisarusparina, joka keksii lyödä vetoa voittaakseen tytön neitsyyden. Tyttöä esittää Reese Witherspoon. Elokuva oli aikansa kulttisuosikki.