Taittuvanäyttöinen Honor Magic V3 nousi nopeasti hittilaitteeksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme taannoin miten puhelinvalmistaja Honor toi markkinoille toistaiseksi ohuimman taittuvanäyttöisen matkapuhelimensa. Nyt Honor Magic V3 on saanut suuren suosion jo heti lanseerausviikon aikana. Se on merkittävästi enemmän kuin muualla Euroopassa.

Honor Magic V3 lanseerattiin IFA-messuilla 5. syyskuuta. Laitteen kysyntä sai heti niin sanotusti lentävän lähdön ja koko Euroopassa sen kysyntä oli 56 prosenttia suurempi kuin edeltäjänsä Honor Magic V2:n. Suomessa kasvua oli kuitenkin peräti 203 prosenttia. Mainitun Honor Magic V2 -matkapuhelimen arvostelun voit lukea tästä. Honor Magic V3 ei ole vielä ollut Staran testissä.

Kuva: Honor Magic V3
Kuva: Honor Magic V3

Honor Magic V3 on maailman ohuin taitettava puhelin. Laite on tähän mennessä kerännyt kiitosta johtavilta globaaleilta teknologiamedioilta ja voittanut Best in Show -palkintoja.

– Olemme iloisia ja kiitollisia siitä, että teknologisesti suuren harppauksen ottanut Honor Magic V3 on vakuuttanut suomalaiset. Uskomme, että arvostus edelläkävijyyteen sekä innovatiiviseen teknologiaan on nostanut laitteen suosiota ja kasvattanut myyntiä edeltäjäänsä verrattuna, Honor Suomen, Pohjoismaiden ja Baltian toimitusjohtaja Jason Wang kertoo.

9,2 millimetriä paksu älypuhelin painaa 226 grammaa. Laitteen takaosaa koristaa kameramoduuli, joka sisältää 50 megapikselin telekameran, 50 megapikselin pääkameran ja 40 megapikselin ultralaajakulmakameran. Rungossa käytetty materiaali tuo jopa 40-kertaisen kestävyyden verrattuna perinteisesti muotoiltuihin älypuhelimiin. Laitteen näyttö kestää jopa 500 000 taittoa.