Kourtney Kardashian päästää lapset sänkyynsä: ”Vieressä nukkumisella ei ole ikärajaa”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kardashianit-realitysarjasta tutuksi tullut perheenäiti ja yrittäjä Kourtney Kardashian sai tänä vuonna perheenlisäystä aviomiehensä Travis Barkerin kanssa. Rocky-vauva on nyt 10 kuukauden ikäinen. Naisella on sen lisäksi vanhemmat lapset, Mason, Penelope ja Reign, jotka hän on saanut yhdessä Scott Disickin kanssa.

Kourtney Kardashian on aiemmin kertonut, että hän nukkuu vauvansa vieressä eikä Rocky ole nukkunut yhtäkään yötä omassa pinnasängyssään. Nyt hän on kertonut E! News -sivuston mukaan Him & Her -podcastin vieraana, että hänen lapsensa saavat nukkua hänen kanssaan niin pitkään kuin he haluavat.

Kourtney Kardashian kertoi Masonin nukkuneen hänen vieressään seitsemänvuotiaaksi saakka. Penelope puolestaan nukkui äitinsä kanssa samassa sängyssä aina 11-vuotiaaksi asti. Yhdessä lasten kanssa nukkuminen tuntuu Kardashianin mielestä kaikista luonnollisimmalta.

Tähti harjoittaa kiintymysvanhemmuutta, joka korostaa vanhemman ja lapsen välisen läheisen, turvallisen ja empaattisen suhteen tärkeyttä. Kiintymsvanhemmuudessa reagoidaan herkästi lapsen itkuun lohduttamalla, tarjotaan paljon fyysistä läheisyyttä, suositaan imettämistä ja sen jatkamista lapsentahtisesti.