Adelelle tarjottiin 200 miljoonaa dollaria lisäkeikoista – ei suostunut

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Adele kertoi taannoin jäävänsä kiertueen jälkeen pitkälle ja ennalta määrittelemättömälle tauolle. Sen vuoksi hän on tehnyt monet yllättäneen päätöksen kieltäytyä valtavasta 200 miljoonan dollarin sopimuksesta, joka olisi ollut hänen uransa suurin.

Laulaja oli saanut tarjouksen jatkaa maailmankiertuettaan, mukaan lukien pitkäaikainen residenssi Macaon kasinossa ja stadionkiertue Euroopassa, Aasiassa ja Etelä-Amerikassa. Adele kuitenkin päätti olla hyväksymättä tätä tuottoisaa tarjousta, sillä hän haluaa viettää enemmän aikaa perheensä kanssa ja keskittyä muihin elämänsä osa-alueisiin.

Adele on viimeisen vuoden ajan tasapainoillut Las Vegasin residenssikeikkojen ja perhe-elämän välillä, matkustaen usein yksityiskoneella Beverly Hillsin ja Vegasin väliä. Adele kertoi hiljattain Daily Mail -sivuston mukaan, että hän on valmis pitämään tauon ja viettämään enemmän aikaa poikansa Angelon ja kihlattunsa Rich Paulin kanssa. Laulaja korosti, että hänen poikansa ja henkilökohtainen elämä ovat tällä hetkellä etusijalla, vaikka kiertueen jatkaminen olisi tuonut valtavan rahallisen palkkion.