Poptähti Jonna tekee paluun – muistatko nämä hitit?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suomalainen poptähti Jonna nousi suursuosioon 2000-luvun alussa hiteillään Siskot talossa ja Tyytyväinen. Nyt nainen on tekemässä musiikkikentälle näyttävää paluuta, josta hän on vihjaillut omalla TikTok-kanavallaan.

Vuosien hiljaiselon jälkeen Jonna on alkanut jälleen aktivoitumaan. Artisti on vihjaillut tulevasta comebackista sosiaalisessa mediassa, erityisesti TikTok-kanavallaan. Fanit ovat olleet haltioissaan pienistä vihjeistä ja spekuloineet koska ja miten Jonna tulee takaisin. Jonnan tunnetuimpia hittejä ovat Tyytyväinen, Paljon tarjolla ja Kaikki talossa sekä Cheekin kanssa tehty Liiku.

Jonna oli aikanaan tunnettu vahvoista, energisistä esiintymisistään ja tarttuvista kappaleistaan, jotka käsittelivät ystävyyttä, itsensä hyväksymistä ja elämän nautinnoista nauttimista. Hänen kappaleensa resonoivat erityisesti nuorten aikuisten keskuudessa ja artistilla näyttääkin olevan yhä laaja fanikunta, joka on innoissaan hänen paluustaan.

Jonnan paluu näytti saaneen virallisen alkunsa, kun hän teki ensimmäisen esiintymisensä vuosien jälkeen Miss Suomi 2024 -kilpailun finaalissa. Ennen esiintymistä Jonna julkaisi videoita harjoituksista ja esitteli tapahtuman tunnelmia myös punaiselta matolta.

@jonnamusiikki This is from my soundcheck last Saturday. It was so fun!! @missfinlandofficial #comeback #jonna #popartist #misssuomi #comeback #laulaja #singersongwriter #singersongwriter #finnish #finnish #popmusiikki #poprnb #tanssija ♬ original sound – Jonna