Rihannan ikoniset hiustyylit – tämä oli tähden oma suosikki

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Rihanna on tunnettu musiikkinsa lisäksi kauneusalan yrittäjänä ja muotivaikuttajana. Myös hänen uransa aikana nähtyjen hiustyylien kirjo on ollut laaja. Laulaja on kantanut niin pitkiä laineikkaita kiharoita, neonvärejä kuin räväköitä lyhyitä leikkauksiakin.

Yksi tunnetuimmista tyyleistä on ollut polkkatukka, joka nähtiin ensimmäisen kerran Rihannan vuoden 2007 Umbrella-hitin musiikkivideossa. Tämä hieman edestä pitenevä polkka ei ainoastaan jättänyt jälkeään pop-kulttuuriin vaan muutti myös Rihannan uran suunnan kohti aikuisempaa ja rohkeampaa imagoa.

Rihanna ei ole pelännyt leikitellä väreillä ja leikkauksilla, ja monet hänen hiustyylinsä ovat synnyttäneet uusia trendejä muodin ja kauneuden maailmassa. Esimerkiksi hänen punainen hiusvaiheensa vuonna 2010 herätti valtavaa kiinnostusta ja inspiroi monia faneja kokeilemaan värikkäitä hiuksia.

British Vogue kysyi Rihannalta itseltään mikä hänen suosikkityylinsä on ollut. Monien yllätykseksi se oli räväkkä, lyhyt ja musta pixie-leikkaus. Tähti kertoi tunteneensa olonsa eniten omaksi itsekseen lyhyessä hiustyylissä siitä huolimatta, että viime aikoina naisella on ollut pitkät hiukset.

@britishvogue #Rihanna ♬ original sound – British Vogue