TikTok-tähden jymypaljastus – huhut aviomiehen Tinder-seikkailuista olivat totta

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hulu-kanavalla on alkanut uusi mielenkiintoinen ja viihdyttävä The Secret Lives of Mormon Wives -realitysarja, jossa nähdään useita sosiaalisesta mediasta tunnetuksi tulleita äitivaikuttajia. Sarjassa on nähty jo herkkiä paljastuksia naisten perheistä ja yksityiselämästä, ja nyt Whitney Leavitt otti kantaa huhuihin, joita hänen miehestään on liikkunut.

TikTokista miljoonille tutuksi tullut Whitney Leavitt avautui muille sarjan tähdille huhuista, joiden mukaan Leavittin aviomies olisi ollut Tinderissä. Kun huhut alkoivat leviämään, Leavitt vain nauroi niille ja käänsi ne vitsiksi. Nyt tähti kertoi, että ne olivat totta.

Whitney Leavittin aviomies Connor oli tunnustanut vaimolleen olleensa jo vuosien ajan Tinderissä. Hän oli koko avioliiton ajan jutellut muiden naisten kanssa sovelluksessa ja lähetellyt sekä vastaanottanut sen kautta alastonkuvia.

Whitney Leavitt liikuttui kyyneliin kertoessaan asiaa. Hän myös paljasti, että Connor kärsii pornoaddiktiosta, joka on alkanut oireilemaan heidän avioliittonsa aikana monin tavoin.