Crystal Hefner hehkuttaa uutta suhdettaan – löysi tosirakkauden Hugh Hefnerin jälkeen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Playboy-miestenlehden perustajan, edesmenneen Hugh Hefnerin vaimo Crystal Hefner on tehnyt viime aikoina julkisesti erilaisia paljastuksia nuoruusvuosistaan. Useimmat kohupaljastukset liittyvät Hugh Hefneriin, josta ex-vaimo ei puhu kovin hyvään sävyyn.

Crystal Hefner on nyt todella onnellinen löydettyään elämäänsä uuden onnen ja tasapainon poikaystävänsä James Wardin kanssa. Crystal kertoi People-sivuston haastattelussa, että tässä suhteessa hänen tunteitaan arvostetaan ja kuunnellaan. Hän tuntee itsensä nyt hyväksytyksi ja vapaaksi olemaan oma itsensä, mikä on tuonut hänen elämäänsä uudenlaista iloa.

Viimeiset seitsemän vuotta Crystal on käyttänyt toipumiseen aiemmasta, hänen mukaansa emotionaalisesti kuluttavasta suhteestaan Hugh Hefnerin kanssa. Hän julkaisi tänä vuonna menestysmuistelmateoksen Only Say Good Things: Surviving Playboy and Finding Myself, jossa hän käsittelee elämäänsä Hefnerin rinnalla ja sen jälkeistä henkistä kasvuaan.

James Ward, joka pyörittää Havaijilla seikkailu- ja valokuvausyritystä, on ollut Crystalille merkittävä tuki. Pariskunta on ollut yhdessä huhtikuusta lähtien, ja Crystal tuntee olonsa nyt onnellisemmaksi kuin koskaan ennen. Uusi suhde on antanut hänelle mahdollisuuden keskittyä itseensä ja kokea rakkaus ja rakastetuksi tuleminen täysin uudella tavalla.