Jason Momoa syytösten keskellä Minecraft-elokuvasta: ”Myrkyllinen työympäristö”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Game of Thronesista ja Aquaman -elokuvasta tunnettu näyttelijä Jason Momoa on joutunut syytösten kohteeksi, kun YouTube-tähti Valkyrae kertoi kokemuksistaan tulevan Minecraft-elokuvan kuvauksissa. Valkyrae, oikealta nimeltään Rachell Marie Hofstetter, kertoi Momoan kohdelleen huonosti kuvausryhmän jäseniä elokuvan intensiivisen kohtauksen jälkeen.

Valkyraen mukaan Jason Momoa oli vihainen ja korotti ääntään kuvausryhmälle, mikä teki työilmapiiristä epämiellyttävän. Tähden näkemysten mukaan tällainen käytös ei ollut hyväksyttävää ja hän yllättyi siitä miten huonosti Momoa kohteli kollegoitaan.

Valkyrae kertoi Daily Mail -sivuston mukaan Momoan käytöksen luoneen myrkyllisen työympäristön, joka ei ollut hyvä paikka kenenkään työskennellä. Tämä oli hänelle pettymys, sillä hän ei ollut odottanut tällaista käytöstä tunnetulta näyttelijältä.

Tämä ei ole ensimmäinen kerta kun miehen huonosta käytöksestä on lähtenyt uutisotsikoita. Taannoin Jason Momoa sai kritiikkiä yleisöltä osallistuttuaan televisiohaastatteluun, jossa hän oli käyttäytynyt monien mielestä hyvin töykeästi julkkiskokki Nigella Lawsonia kohtaan.