FBI iski hotellin aulassa- Diddyn pidätys tallentui videolle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdemaailmassa kuohuu parhaillaan, kun räppäri Sean ”Diddy” Combs pidätettiin maanantaina ja häntä odottavat erittäin raskaat syytteet muun muassa ihmiskaupasta, parituksesta ja kiristyksestä. Viihdealalla vellovien huhujen mukaan nyt olisi paljastumassa monia muitakin julkkistähtiä koskeva vyyhti. Nyt video pidätyksestä on julkaistu.

Viihdelehti TMZ sai haltuunsa hotellin valvontakameroiden ikuistamaan tilanteen, jossa FBI pidätti räppärin New York -hotellin aulassa räppärin saapuessa sinne seurueensa kanssa. Pidätys sujui ongelmitta, ja videolla nähdään miten käsiraudoissa oleva räppäri kuljetetaan hetken päästä ulos hotellista.

Combs on kiistänyt oikeudessa syyllisyytensä rikoksiin. Tällä hetkellä 54-vuotias artisti istuu Metropolitan Detention Center -vankilassa, jossa hänet on määrätty itsemurhavalvontaan oman turvallisuutensa vuoksi. Samassa vankilassa on raportoitu viime vuosien aikana väkivaltaisia kuolemia ja itsemurhia, minkä vuoksi Combsin asianajajat pyrkivät siirtämään hänet turvallisempaan laitokseen New Jerseyssä. Mikäli hänet tuomitaan, Diddy voi saada jopa elinkautisen.