New Kids on the Block paluukeikoille Las Vegasiin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

New Kids on the Block oli yksi 80- ja 90-lukujen suosituimmista poikabändeistä. Nyt New Kids on the Block on jatkamassa näyttävää paluuta ja bändi on julkaissut nyt uransa ensimmäisen Las Vegasin residenssin.

Yhtyeen jäsenet Joey McIntyre, Donnie Wahlberg, Danny Wood sekä Jonathan ja Jordan Knight julkaisivat uutisen ensimmäisestä Las Vegasin residenssistään, joka kantaa nimeä The Right Stuff samannimisen hittikappaleen mukaan. Konsertit järjestetään Dolby Live -areenalla Park MGM:ssä kesällä ja syksyllä 2025.

Bändin Las Vegasin esitykset on suunniteltu erityisesti tätä residenssiä varten, ja niiden kerrotaan olevan täynnä energiaa. Show on pullollaan ikonisia hittejä ja suuria show-elementtejä. Ryhmä on innoissaan siitä, että he pääsevät jälleen vuorovaikutuksiin faniensa kanssa. Esitysten lisäksi faneille on People-sivuston mukaan luvassa myös muita erikoistapahtumia kuten yksittäisiä sooloesiintymisiä ja jatkobileitä.

New Kids on the Block julkaisi toukokuussa uuden Still Kids -albumin, joka on heidän ensimmäinen kokopitkä julkaisunsa 11 vuoteen. Lisäksi he päättivät juuri Magic Summer Tour 2024 -kiertueensa, jossa he jakoivat lavan muun muassa Paula Abdulin ja DJ Jazzy Jeffin kanssa.