Floridalainen nainen pidätettiin dildohyökkäyksestä jo toistamiseen

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Floridasta kotoisin oleva 35-vuotias Chelsea White on pidätetty hieromasauvalla tehdystä varsin erikoisesta hyökkäyksestä. Kyseessä on jo toinen kerta, kun White syyllistyy samantyyppiseen rikokseen.

White oli miehensä kanssa syömässä perheen ruokapöydässä, kun huomasi, että nainen oli ottanut miehen omistaman lasisen hieromasauvan ilman lupaa ja White oli pannut sen omaan reppuunsa. Mies suuttui silmittömästi ja tilanne eskaloitui riidaksi, joten paikalle soitettiin lopulta poliisit.

Mies kertoi poliiseille, että kahakka taukosi hetkeksi, mutta White alkoi lyödä häntä uudelleen kun mies yritti ottaa hieromasauvan repusta. White heitti vekottimen lopulta päin miestä, mutta se osuikin oveen ja herätti nukkumassa olleen pariskunnan lapsen. Tämän jälkeen White pakkasi reppunsa ja lähti.

The Smoking Gunin mukaan nainen löydettiin myöhemmin ja vietiin putkaan. Hänet pidettiin aiemmin samankaltaisesta tapauksesta, jossa he joutuivat riitaan hieromasauvasta vuonna 2022. Tiedossa ei ole, oliko kyseessä sama väline kuin tässäkin tapauksessa.