Halle Berry haluaa poistaa ikääntymisen häpeän: ”Kukaan ei voi pysyä 30-vuotiaana ikuisesti”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Halle Berry esiintyy yhdessä Mark Wahlbergin kanssa uudessa The Union -elokuvassa, joka ilmestyi Netflix-palveluun perjantaina 16. elokuuta. Halle Berry onnistuu vuosi toisensa jälkeen yllättämään fanit hänen nuorekkaalla ulkonäöllään ja vartalollaan, joka sopii edelleen toimintaelokuvien päärooleihin.

Halle Berry on 58-vuotias ja omistautunut poistamaan ikääntymisen häpeän naisten kohdalta. Hänen mielestään menopaussista ei tiedetä eikä puhuta tarpeeksi. Hän on myös sitä mieltä, että luonnollista ikääntymistä pitäisi arvostaa ja elämistä tulisi pitää etuoikeutena.

– Naiset muuttuvat hirviöiksi yrittäessään pitää itsensä 30-vuotiaan näköisinä, Halle Berry kommentoi CBS Mornings -ohjelman haastattelussa.

Halle Berryä ärsyttää se, että ikääntyviä miehiä aletaan kutsua hopeaketuiksi, mutta naisten tulisi yrittää pysyä mahdollisimman nuoren näköisenä. ”Kukaan ei voi näyttää 30-vuotiaalta ikuisesti”, Halle Berry kommentoi ja on sitä mieltä, että naisten tulisi muistaa olevansa paljon enemmän kuin ulkokuori, jonka sisällä he elävät.