Millie Bobby Brown ja Jake Bongiovi menivät naimisiin – taas

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Stranger Things -tähti Millie Bobby Brown ja Jon Bon Jovin poikana tunnettu Jake Bongiovi menivät naimisiin toukokuussa. Pariskunta kuitenkin asteli 21. syyskuuta alttarille jo toistamiseen. He järjestivät toiset häät Italiassa.

Brown ja Bongiovi menivät kihloihin huhtikuussa. Pari meni naimisiin jo toukokuussa, mutta salaa pidettyyn vihkimistilaisuuteen osallistuivat vain perheenjäsenet. Nyt vuorossa olivat isot juhlat, joissa mukana oli iso joukko kuuluisuuksia hääparin ystäväpiiristä.

Pariskunta ei ole toistaiseksi jakanut toisistakaan hääjuhlistaan kuva- tai videomateriaalia sosiaalisessa mediassa. Daily Mail -lehden mukaan häihin oli palkattu esiintymään kuuluisa brittiläinen naislaulaja. Artistin nimeä ei paljastettu, mutta hänen kerrotaan olevan sekä Brownin että Bongiovin suosikki.

20-vuotias Millie Bobby Brown nousi aikoinaan kuuluisuuteen näyteltyään Eleveniä Netflixin suositussa Stranger Things -sarjassa. 22-vuotias Jake Bongiovi on puolestaan tehnyt uraa mallina ja laajentanut viime vuosina repertuaariaan myös näyttelemiseen.